Dragi frați și surori în Domnul,

Astăzi, 21 Octombrie, 2019 fr. pastor Petru Popovici și-a încheiat alergarea pe partea aceasta de lume și a trecut la Domnul. Biserica Gwinnett Romanian Baptist Church, unde dumnealui a slujit în ultimii 19 ani, vă invită să fiți alături de noi și familia fratelui Popovici la serviciile de priveghi și înmormântare ce vor avea loc la clădirea bisericii locale:

2005 Braselton Hwy., Buford, GA 30519

Vineri, 25 Octombrie orele 19:30
Sâmbătă, 26 Octombrie orele 12:00

Deasemenea, pentru cei care doresc să-L laude pe Domnul în formațiile care vor participa la serviciile de închinare, vă invităm la următoarele repetiții:

Fanfară și cor bărbătesc: Vineri 18:30
Cor mixt: Sâmbătă 11:00

Vă așteptăm cu drag și ne rugăm ca numele Domnului să fie înălțat la serviciile de închinare în amintirea fr. Pitt la fel cum a fost înălțat și prin trăirea dumnealui printre noi!

Dacă doriți să transmiteți un mesaj familiei Popovici vă rugăm scrieți prin pagina de contact sau pe adresa: [email protected]

Serviciile de închinare pot fi urmărite în direct la web-situl bisericii:
www.grbcatlanta.com/live/

Vă rugăm să nu comandați coroane pentru această ocazie de înmormântare! Fr. Pitt a insistat să nu aibe coroane la înmormântare și vom onora această dorință a dumnealui. În schimb orice donații sunt binevenite pentru Societatea Misionară „România Pentru Hristos.” Răspândirea Evangheliei a fost pasiunea vieții fratelui Pitt Popovici și dumnealui și-a direcționat toate resursele, inclusiv viața pentru acest scop măreț.

Glorie eternă Marelui nostru Dumnezeu!

S-ar putea să-ți placă și

Comments closed